COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dosarul “Bahamas” este unul politic, spune Corneliu Furculiță

Dosarul “Bahamas” este unul politic, spune Corneliu Furculiță

Dosarul “Bahamas” în care figurează numele președintelui fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, este unul politic. Acesta a fost pornit cu scopul de a intimida membrii formațiunii.

Declarația a fost făcută de Corneliu Furculiță la emisiunea „Acces Direct” de la NTV Moldova.

„Dacă luăm de la capăt, începînd cu dosarul din 2016, este un dosar pur economic, are legătură cu compania unde eu sînt fondator, nu are legătura cu politic, cu PSRM, este dosar cum au fost multe alte dosare intentate pe mediul de afaceri cu scopul de a controla, de a denigra, de a urmări să fie pus în condiții inacceptabile ca oamenii de afaceri să își facă afacerea. Atunci nici întreprinderea nu a fost informată de procurori că este parte a careva dosar.

Ulterior, acest dosar utilizat de regimul Plahotniuc s-a dorit să fie comasat cu acțiuni din 2019, cînd au apărut înregistrările video cu președintele Dodon. La moment este dosar pe finanțare, nu este legătură cu finanțarea PSRM. Dosarul pornit pe baza materialelor video a fost oprit. Eu cred că procurorii vor lucra și vor face lumină. Vedem că cîteva dosare politice, era și dl Sergiu Sîrbu cu dosar, mai era și dl Tcaciuc, acel dosar cu Open Dialog… Procuratura le-a închis, a spus că nu este componența de infracțiune”, a spus Furculiță.


Președintele fracțiunii PSRM a mai adăugat că fostul regim utiliza pîrghia Procuraturii așa cum îi convenea pentru a face presiuni.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load