X 

Dorin Recean: rămînem concentrați pe îndeplinirea celor 9 recomandări ale Comisiei Europene.

30 mar. 15:59   Politică
1757 0

Subiectele prioritare pentru dezvoltarea continuă a cooperării moldo-suedeze au fost discutate la întrevederea premierului Dorin Recean cu ambasadorul Regatului Suediei în Republica Moldova, Katarina Fried.

Șeful Executivului s-a referit la sprijinul suedez constant acordat ţării noastre, menționînd că programele implementate au o contribuție cu valoare adăugată la dezvoltarea comunităților după modelul european. În context, prim-ministrul a subliniat că autoritățile mizează pe susținerea Suediei și în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, inclusiv în contextul deținerii de către Stockholm, din prima jumătate a anului curent, a președinției Consiliului Uniunii Europene, transmite Noi.md

„Integrarea europeană este o prioritate strategică ireversibilă a țării noastre, de aceea rămînem concentrați pe îndeplinirea celor 9 recomandări ale Comisiei Europene. Ne dorim o țară cu instituții puternice, economie rezilientă, cetățeni prosperi și mediu de afaceri competitiv”, a spus premierul Dorin Recean. Oficialii au vorbit despre obiectivele imediate ale Guvernului, cum ar fi reforma justiției, creșterea economică, crearea unor noi locuri de muncă și susținerea întreprinderilor mici și mijlocii, dar și sporirea investițiilor în domeniul energiei regenerabile.

La rîndul său, ambasadorul Katarina Fried a menționat deschiderea de a sprijini în continuare parcursul european și eforturile de modernizare ale țării noastre.

1
0
0
0
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий