COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6898
Coronavirus stiri: 7664

Dodon: „Vrabia mălai visează”, iar Maia Sandu îl visează pe Putin, să facă selfie

3 noi. 2020,, 21:20   Politică
4754 14

Maia Sandu visează la un selfie cu Vladimir Putin. Pentru a obține funcția de Președinte al Republicii Moldova, lidera PAS este gata să-și încalce propriile declarații și principii.

Astfel Igor Dodon a comentat declarațiile Maiei Sandu care a spus că dacă va deveni șef de stat, atunci se va întîlni cu președintele rus.

„Faci Rusia tiran, și acum te ceri să te duci la Putin, să faci un selfie pentru carieră, ca să pui pe Facebook și să primești vreo 3000 de like-uri. Trebuie să ai poziție clară, echilibrată. Un șef de stat trebuie să aibă poziții echilibrate. De asta, „vrabia mălai visează”, iar Maia îl visează pe Putin să facă selfie”, a declarat Igor Dodon la postul de televiziune NTV Moldova.

Igor Dodon a mai precizat că atunci cînd Maia Sandu era premier, era gata să meargă la Moscova, pentru a discuta cu Dmitrii Medvedev.

„Eu i-am organizat vizită oficială, anul trecut, în Federația Rusă, cînd era premier. Trebuia să plece, a acceptat, după... nu plec... E tare țîfnoasă doamna oponent politic și schimbă poziția în fiecare zi”, a spus Dodon.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽