COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Dodon: „Vrabia mălai visează”, iar Maia Sandu îl visează pe Putin, să facă selfie

3 noi. 2020,, 21:20   Politică
4869 14

Maia Sandu visează la un selfie cu Vladimir Putin. Pentru a obține funcția de Președinte al Republicii Moldova, lidera PAS este gata să-și încalce propriile declarații și principii.

Astfel Igor Dodon a comentat declarațiile Maiei Sandu care a spus că dacă va deveni șef de stat, atunci se va întîlni cu președintele rus.

„Faci Rusia tiran, și acum te ceri să te duci la Putin, să faci un selfie pentru carieră, ca să pui pe Facebook și să primești vreo 3000 de like-uri. Trebuie să ai poziție clară, echilibrată. Un șef de stat trebuie să aibă poziții echilibrate. De asta, „vrabia mălai visează”, iar Maia îl visează pe Putin să facă selfie”, a declarat Igor Dodon la postul de televiziune NTV Moldova.

Igor Dodon a mai precizat că atunci cînd Maia Sandu era premier, era gata să meargă la Moscova, pentru a discuta cu Dmitrii Medvedev.

„Eu i-am organizat vizită oficială, anul trecut, în Federația Rusă, cînd era premier. Trebuia să plece, a acceptat, după... nu plec... E tare țîfnoasă doamna oponent politic și schimbă poziția în fiecare zi”, a spus Dodon.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X