COVID-19 în MOLDOVA

Dodon: vom continua să întreprindem acțiuni concrete pentru a îmbunătăți infrastructura în toate satele din țară

Dodon: vom continua să întreprindem acțiuni concrete pentru a îmbunătăți infrastructura în toate satele din țară

Președintele țării, Igor Dodon am efectuat o vizită în satul Oxentea, raionul Dubăsari, unde a participat la slujba de sfințire a unei Cruci și inaugurarea unui sens giratoriu de la intrarea în localitate, obiecte realizate cu sprijinul președintelui și contribuția unor localnici.

Slujba religioasă de sfințire a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu prot. mitr. Teodor Pelin, Protopop de Criuleni și Dubăsari. La eveniment au participat și președintele raionului Dubăsari, Filipov Grigorii, primarul localității Oxentea, Rusu Valeriu, primarii din localitățile vecine și consilieri locali.

Sensul giratoriu de la intrarea în sat a fost construit în urma numeroaselor solicitări venite atât din partea localnicilor, cât și a transportatorilor care circulă zilnic pe acest traseu.


Lucrările de construcție a sensului giratoriu au început în această vară. A fost reabilitată partea carosabilă cu aplicarea stratului de uzură pe o suprafață de circa 300 mp, au fost montate indicatoare rutiere, precum și aplicat marcajul rutier.

Igor Dodona a felicitat localnicii cu ocazia acestor evenimente și le-a mulțumit celor care au contribuit la realizarea lor.

"Sînt ferm convins că aceste obiecte vor da un aspect plăcut și un plus valoare localității. Așa cum am promis, vom continua să întreprindem acțiuni concrete pentru a îmbunătăți infrastructura în toate satele din Republica Moldova." - a spus președintele

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load