COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon: Unii miniștri așteaptă să vină mai repede weekendul ca să-și continue relaxarea

Dodon: Unii miniștri așteaptă să vină mai repede weekendul ca să-și continue relaxarea

Șeful statului anunță că după alegerile locale, în componența Guvernului vor fi efectuate unele schimbări, cu scopul de a spori eficiența executivului.

Despre acest lucru Igor Dodon a declarat în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate portalului Noi.md.

Demnitarul s-a arătat nemulțumit de faptul că lucrurile stagnează în anumite ministere, ceea ce trezește neîncrederea cetățenilor.

”Iată că a trecut mai bine de o lună de la cele 100 de zile de grație oferite Guvernului, și cam nimic nu s-a schimbat, dimpotrivă, remarcăm o pasivitate, chiar o indiferență ciudată în activitatea unor ministere. Se creează impresia că unii miniștri așteaptă să vină mai repede weekendul ca să schimbe fotoliul de la birou pe canapeaua de acasă, să-și continue relaxarea. După locale cu siguranță va trebui de făcut și se vor face schimbările necesare pentru a se guverna mai eficient”, a remarcat Dodon.


Președintele a anunțat că echipa sa și PSRM vor veni cu propuneri concrete menite să sporească eficiența executivului. Discuții la acest subiect vor fi organizate în viitorul apropiat și cu liderii blocului ACUM.

„Vă asigur și îi asigur pe cetățeni că președintele va face tot ce este necesar pentru ca guvernarea sa muncească așa cum trebuie. Nu intru acum in detalii ca sa nu stîrnesc dezbateri speculative, dar împreună cu echipa mea de consilieri lucrăm intens pe aceste direcții, iar la momentul oportun voi avea discuții pe aceste teme și cu cei din Guvern, cu PSRM, cu Blocul ACUM și cu toți factorii care au obligația sa asigure o dezvoltare eficientă a țării”.

Ce spune Igor Dodon despre faptul că liderii blocului ACUM percep drept atacuri afirmațiile președintelui și cum pot fi depășite divergențele din cadrul coaliției, aflați în interviul exclusiv care va fi publicat mîine, 24 octombrie, pe portalul Noi.md, compartimentul Analitica și Interviuri.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load