COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2919
Puterea stiri: 6631

Dodon spune de ce nu deține nicio funcție în cadrul fracțiunii BECS

29 iul. 14:53   Politică
2180 12

Liderul PSRM, Igor Dodon, deputat în Parlament pe listele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a explicat motivul pentru care nu deține nicio funcție în cadrul fracțiunii și nici nu a candidat la președinția Legislativului.

El a declarat că nu și-a dorit acest lucru.

„Eu am fost categoric împotrivă să fiu delegat de colegi la funcția de președinte de Parlament sau fracțiune. Eu am fost în atîtea funcții. Mi-i suficient”, a declarat Dodon.

Mai mult, Igor Dodon a precizat că nimeni altcineva de la BECS nu a aspirat la șefia Legislativului, pentru că fracțiunea s-a declarat în opoziție.

„BECS va fi în opoziție. Vom fi foarte atenți, nu constructivi, dar critici, vom veni și cu propuneri”, a specificat deputatul.


Astăzi, deputații s-au întrunit din nou în ședință, după ce luni, 26 iulie, aceasta s-a încheiat înainte să fie aleasă conducerea noului Parlament. Au fost deja constituite cele fracțiuni parlamentare (BECS, PAS și Șor), precum și desemnată conducerea acestora. Urmează, de asemenea, să fie ales spicherul și vicepreședinții.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽