X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon spune ce sume imense se cheltuie pentru a-l denigra

24 ian. 2020,, 13:48   Politică
4020 17

Zilnic se cheltuie circa două milioane de lei pentru denigrarea președintelui.

Despre aceasta șeful statului, Igor Dodon, a declarat în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Președintele răspunde”, transmite NOI.md cu referire la știri.md

"Oponenții mei politici lansează atacuri dure la adresa președintelui. Totodată apar și atacuri mai dure la persoană. Cineva a lansat o dezinformare că președintele divorțează de Prima Doamnă. Campania electorală nu a început, însă oponenții mei politici deja au început să lupte pentru alegeri prezidențiale.

Zilnic sînt peste 250-300 de atacuri la adresa președintelui. Dacă e să facem o evalare cam cît ar costa această dezinformare atunci aflăm că zilnic se ridică la 1,5 -2 miloane de lei pentru denigrarea mea. Vorbesc despre conturile personalizate de pe Facebook, emisiuni televizate și conturi pe Youtube", a declarat Igor Dodon.

Mai mult, șeful statului susține că investigația privind vacanțele de lux ale președintelui Dodon constă din date false.


"Majoritatea datelor din investigația jurnalistică sînt false", a precizat Dodon.

Pre;edintele a declarat că această campanie de denigrare nu-l deranjează.

"Vreau să-i liniștesc pe oponenții mei. Nici pe mine și nici pe familia mea aceste lucruri nu ne deranjează. Interesant de unde aveți atîția bani", s-a întrebat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?