Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dodon: Serghei Iaralov are o altă identitate după numele mamei sale

7 feb. 2020,, 16:33   Politică
5192 0

Serghei Iaralov, persoana apropiată lui Vlad Plahotniuc, are o altă identitate după numele mamei sale.

Cel puțin asta spune președintele Igor Dodon, în emisiunea „Președintele Răspunde” de pe pagina sa de Youtube, potrivit unimedia.info.

„Ceea ce ține de Iaralov. Din cîte cunosc, este vorba de acordarea pașaportului pe numele mamei sau familiei de mamă. Organele verifică, e legal sau nu. Evident că suspectul acesta trebuie verificat”, spune Dodon.

Președintele spune că faptul că și-au luat a doua identitate, asta nu înseamnă că scapă de justiție.

„Pentru că ei sînt dați în căutare, măcar să avut 4-5 pașapoarte. Prima ce trebuie să facem, vedem în baza la ce s-a dat identitatea dublă, dacă e încălcată legislația, persoanele de la ASP, să ne clarificăm și să îi punem la pușcărie, sau de la SIS care au permis lucru aceasta, să răspundă în fața legii. A doua parte, persoanele care sînt date în căutare, indiferent că au un pașaport sau două, au fost anunțate în căutare, pe toate identitățile. Am văzut declarațiile unor deputați de opoziție că nu au fost dați în căutare, acestea sînt minciuni. MAI, încă cînd erau la guvernare s-au adresat la Interpol să fie dat în căutare și Plahotniuc, și Iaralov, și Șor, și alții”, afirmă președinte Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?