X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon s-a întîlnit cu ambasadorul Coreei de Sud

17 apr. 2019,, 16:30   Politică
4253 0

Șeful statului a avut întrevedere cu ambasadorul Republicii Coreea în Moldova, E.S. Lee Yang Goo, în legătură cu încheierea misiunii sale diplomatice în țara noastră.

Cei doi oficiali au convenit asupra necesității extinderii relațiilor bilaterale. Potrivit lor, nivelul actual al colaborării comercial-economice nu reflectă potențialul real de dezvoltare.

Igor Dodon a remarcat că Republica Coreea este un distribuitor important de produse tehnologice de înaltă calitate în țara noastră, domeniu care prezintă un interes major pentru agenții economici din ambele țări.

"Republica Moldova are semnate acorduri de liber schimb cu Uniunea Europeană, CSI și Turcia, fapt care permite țării noastre să fie atractivă pentru investitorii din Coreea de Sud. Am subliniat că pentru asigurarea creșterii economice și atragerea investitorilor străini, este necesar de creat o situație internă stabilă în Republica Moldova și de realizat în continuare strategia cu privire la politica externă echilibrată dintre Est și Vest", a declarat demnitarul.

El i-a adresat mulțumiri ambasadorului Lee Yang Goo pentru contribuția la dezvoltarea relațiilor de cooperare dintre Republica Moldova și Republica Coreea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?