COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6741

Dodon: Rețelele sociale sînt „foarte periculoase”. Lumea se va întoarce la ziare

5 feb. 10:48   Politică
2103 7

Liderul socialist Igor Dodon a catalogat rețelele de socializare drept „periculoase” și „lipsite de democrație”.

Dodon a acuzat rețelele sociale că ar face „jocuri politice” și că au existat „sute de cazuri cînd activiștilor PSRM li s-a blocat accesul la Facebook”, transmite cotidianul.md.

„Rețelele sociale demult s-au transformat în instrument de influențare a opiniei publice. Și se află în mîna unor anumite forțe. Au fost cazuri cînd mi s-a întîmplat să dispară like-urile la postările mele. Libertatea de exprimare pe rețelele sociale nu mai este. Oamenii se vor întoarce la ziare. Ce se întîmplă pe rețelele sociale este foarte periculos”, a declarat Dodon.

El a acuzat că oponenții săi au cheltuit „cîteva milioane sau zeci de milioane” de dolari în campania electorală pe rețelele sociale, prin „ONG-uri și alte proiecte”.

„Iar pe noi ne-au blocat. A influențat asta rezultatul alegerilor? Sigur! Asta nu are nicio legătură cu democrația”, a mai spus Dodon.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽