X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Dodon răspunde primelor întrebări primite de la cetățeni (VIDEO)

29 noi. 2019,, 12:45   Politică
4294 2

Igor Dodon spune că răspunde întrebărilor cetățenilor, deja pe noua platformă de comunicare, mai puțin oficială și mai aproape de voi, transmite Noi.md.

După lansarea inițiativei, șeful statului a menționat că a primit sute sau poate mii de întrebări pe teme politice, social-economice, dar și personale.

„Vreau să vă asigur că fiecare dintre problemele pe care mi le-ați comunicat va fi examinată și soluționată. Astăzi am ales să vorbim despre 8 subiecte actuale și importante, care ne vizează pe noi toți, printre care schimbarea guvernului, reforma justiției, lupta cu corupția, Moldova – țară europeană, buget, investiții, dar și despre intenția de a candida sau nu la un nou mandat de președinte”, a declarat Dodon.

Președintele vrea ca această platformă să devină o bună punte de legătură între Președinte și cetățeni, instrument eficient de informare reciprocă.

„Vă îndemn să fiți activi și să lăsați în comentarii sau mesaje întrebări interesante și propuneri constructive pentru următorul episod”, a mai adăugat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?