Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Dodon răspunde acuzațiilor lui Sandu

29 noi. 2019,, 13:15   Politică
6014 19

Maia Sandu are mereu nevoie de un dușman, deoarece este obișnuită să lupte cu cineva, fără a crea ceva. Declaraţia îi aparţine președintelui Igor Dodon, care a răspuns în acest mod la întrebările cetățenilor în cadrul unei noi platforme create pentru comunicarea cu publicul.

Astfel, şeful statului a fost rugat să comenteze afirmația Maiei Sandu potrivit căreia Igor Dodon este „rău cel mare”, relatează Noi.md cu referire la aif.md.

- O situație interesantă. Adică, în iunie nu eram răul cel mare, cînd pe întuneric, repede, în Parlament era nevoie să fie numit prim-ministrul, cînd a trebuit să-mi risc familia și siguranța personală pentru asta? Atunci nu eram răul cel mare, atunci eram binele cel mare? Dar au trecut cîteva luni și datorită faptului că a fost destituită pentru că nu a făcut nimic, am devenit „răul cel mare”. În limba rusă există o asemenea zicală: „De la dragoste la ură, un pas”. Dar cu siguranță nu era dragoste cu ea. De la prietenie la ură, un pas, să-i spunem așa”, a declarat Dodon.

De asemenea, președintele a subliniat că Maia Sandu și adepţii ei au nevoie mereu de un dușman, deoarece „sînt obișnuiți doar să lupte cu cineva, fără a crea”. Spre deosebire de aceştia, șeful statului intenționează să-și dedice toată activitatea pentru nevoile cetățenilor.

- Sînt concentrat să ofer, împreună cu guvernul, rezultate cetăţenilor. Dacă, potrivit Maiei Sandu, ajutarea oamenilor sub formă de drumuri reabilitate, majorări de salarii, pensii, prestații sociale este „răul cel mare”, așa să fie și lăsați oamenii să ne judece la momentul cuvenit”, a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?