X 
Puterea stiri: 7441
Criza energetică stiri: 1120

Dodon: PSRM este singura formațiune, care a donat subvențiile de la stat pentru lupta cu COVID-19

15 mai. 2020,, 12:57   Politică
2995 3

PSRM este singurul partid parlamentar, care a transferat subvențiile de la stat pentru lupta cu COVID-19. Despre aceasta a anunțat șeful statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”.

„Din toate partidele doar PSRM s-a refuzat de finanțarea de la bugetul de stat și a transferat banii pentru lupta cu covid-19. Restul nimeni nu a făcut. Partidele pot să facă acest pas, dacă ar avea soviste”, a spus Igor Dodon.

Precizăm că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a transferat peste un milion de lei pe contul ministerului Finanțelor, deschis special pentru lupta cu coronavirusul. Suma donată reprezintă totalul finanțelor din bugetul de stat, destinat PSRM pentru luna martie. În acest sens, la propunerea deputaților PSRM, au fost făcute și modificările necesare în legislație, ca să fie posibil transferul acestor subvenții.

Anterior fracțiunea parlamentară a PSRM a donat salariul deputaților pentru o lună pentru combaterea virusului de tip nou. Suma donată de parlamentarii socialiști este de 528,973 mii lei.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав