TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon: Procurorii vor cere ridicarea imunității unor deputați

Dodon: Procurorii vor cere ridicarea imunității unor deputați

În curînd Procuratura Generală va veni în Legislativ cu inițiativa de a ridica imunitatea cîtorva deputați.


Afirmația îi aparține lui Igor Dodon și a fost făcută în această seară în cadrul unei emisiuni de la Accent TV. Potrivit șefului statului, procurorii au efectuat percheziții astăzi în mai multe locații, inclusiv la aeroportul din Chișinău, pe acest caz fiind vizați mai mulți parlamentari.


„Astăzi procuratura a făcut percheziții și la aeroport și în alte locuri. Asta se referă la deputați din Parlament. Nu exclud că în timpul apropiat, conform informațiilor pe care le dețin, procuratura să vină în Parlament ca să ridice imunitatea unor deputați. Cred că asta se va întîmpla, și ar fi trebuit să se întîmple încă acum cîțiva ani. Dar despre faptul că degrabă vom vedea inițiativa procurorilor de a ridica imunitateaa unor deputați sînt sgiur”, a declarat Igor Dodon.


„Nu voi da nume, pentru că încă nu le cunosc. Dar știu că lista este destul de lungă”, a mai spus Dodon.


Amintim că numele mai multor deputați din Parlament apar în raportul Kroll II. Este vorba despre nume ca Marina Tauber, Reghina Apostolova, Vadim Fotescu, Ilan Șor (toți din Partidul Șor), dar și Viorel Melnic.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load