Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Dodon pleacă azi la Moscova

18 dec. 2019,, 08:31   Politică
4446 14

Azi seară președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, pleacă într-o vizită la Moscova, unde va avea întrevederi cu "conducerea de vîrf a Federației Ruse și cu patriarhul Kiril".

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat la postul public de televiziune că la Moscova va avea întrevederi cu conducerea de vîrf a Federației Ruse și cu patriarhul Kiril, transmite NOI.md cu referire la sputnik.md.

Iar vineri, de la Moscova, va zbura la Sankt Petersburg, unde are loc ședințe neformală a liderilor CSI, la care a fost invitat și președintele moldovean de către președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. Tot acolo va avea loc și întrevederea liderilor țărilor membre ale Uniunii Eurasiatice, în care Moldova are statut de observator.

Igor dodon a confirmat că în cadrul acestei vizite în Federației Rusă va avea o întrevedere și cu omologul său rus, Vladimir Putin.

"Va fi și o întrevedere oficială cu domnul Putin, la care vom trasa obiectivele pentru anul viitor", a menționat Igor Dodon.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?