Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon: Platon are și el păcatele sale

19 iun. 2020,, 12:30   Politică
4244 5

Informațiile date de Veaceslav Platon, pe subiectul furtului miliardului, ar trebui preluate de Procuratura Generală și să fie analizate.

Cel puțin asta spune președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii sale „Președintele Răspunde”. Potrivit acestuia, dacă Platon are care dovezi, ar trebui oferit anchetatorii, ca aceștia să evolueze în investigarea cauzei.

Dodon s-a expus și asupra declarațiilor făcute cu patos de către Platon. Președintele spune că nimeni nu face ordine și justiție în afară de procurori și judecători.

„Nici președintele nu face ordine și justiție. Eu cred și-a imaginat prea multe despre el (n.r. Veaceslav Platon), cînd spune că „eu voi face asta sau asta”. Veaceslav, calm, nu trebuie să iei asupra ta foarte multe. Este procuratura, este justiția, ei se ocupă. Dacă ai careva documente, transmite-le procurorului ca să le utilizeze. Eu cred că ei se vor descurca cu această situație. Eu am spus de mai multe ori. Nu este Veaceslav Platon așa de sfînt, precis că nu e sfînt. În cazul acesta concret, cu furtul miliardului, procurorul spune că nu e vinovat. Dar el are păcatele lui, care va răspunde. Dar exact pe furtul miliardului, el vine cu niște informații importante, pe care Procuratura trebuie să le preia și să meargă înainte. Dar nu trebuie lui să îi permitem să fie procuror și judecător, ceea ce încearcă să facă acest personaj. De aceea, chem la liniște calm”, a punctat Dodon.

Amintim că omul de afaceri Veaceslav Platon se declară dușmanul nr.1 al fostului lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, pe care îl acuză că l-ar fi încarcerat în mod ilegal. După ce a fost eliberat, dosarul său fiind trimis la revizuire.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?