COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon planifică să renegocieze cu Putin creditul rusesc

Dodon planifică să renegocieze cu Putin creditul rusesc

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, intenționează să discute cu președintele federației Ruse, Vladimir Putin, posibilitatea de a reporni negocierile de împrumut în valoare de la 200 milioane de euro, care anterior a fost blocat de Curtea Constituțională a Republicii.

Într-un interviu pentru postul de televiziune "NTV Moldova", vineri, Dodon a declarat că intenționează să se întîlnească cu liderul Rusiei la ocazii speciale, care vor avea loc pe 24 iunie, la Moscova, în onoarea de-a 75-a aniversării a Victoriei în Marele război pentru apărarea patriei, relatează tass.ru.
"O să încercăm să organizăm o întîlnire de lucru cu Putin. Sper că va fi posibil. <...> Vom discuta despre credit și alte chestiuni ce țin de agenda actuală", a spus Dodon.

El și-a exprimat speranța că negocierile cu Rusia vor trece cu succes și Moldova va primi un sprijin. "Există convingerea că Parlamentul poate chiar să voteze în unanimitate acest Acord, pentru că avem nevoie de acești bani pentru infrastructură", a menționat președintele.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load