X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Dodon: Noi am moștenit un sistem medical cu foarte multe probleme

23 sep. 2020,, 20:24   Politică
1927 0

Rata mortalității din cauza COVID-19 în Republica Moldova este una relativ mică în raport cu alte țări ale lumii, iar acest lucru se datorează profesionalismului medicilor moldoveni. Opinia a fost exprimată de președintele țării, Igor Dodon, în cadrul unei Ediții Speciale, la postul public de televiziune Moldova 1.

„În pofida unei situații dificile, am reușit, totuși, să ținem sub control rata mortalității, iar asta arată profesionismul medicilor. Pînă la această etapă, în pofida tuturor greutăților, trebuie să le spunem mulțumim medicilor”, a declarat șeful statului.

Igor Dodon a mai declarat că nicio țară din lume nu a fost pregătită pentru o astfel de explozie a numărului de cazuri de COVID-19, inclusiv Republica Moldova.

“Nimeni nu a putut evalua că vom avea un astfel de trend ascendent în ceea ce privește pandemia de COVID-19. Nicio țară lume, nici Republica Moldova, nu au fost pregătite pentru acest lucru. Noi am moștenit un sistem medical cu foarte multe probleme de la fostele guvernări”, a declarat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?