X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Dodon: Năstase nu va fi speaker al parlamentului și să nu viseze

19 apr. 2019,, 08:10   Politică
3613 23

Probabilitatea alegerilor anticipate este foarte mare, dar există șanse că totuși în următoarele doua luni partidele ce au luat un scor mare la alegerile din 24 februarie să ajungă la o înțelegere în legătură cu formarea unei coaliții.

O spune Igor Dodon, care a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post TV că o coaliție cu socialiștii va putea fi formată numai dacă le vor fi acceptate condițiile.

Totodată, președintele a spus că PSRM nu va accepta niciodată ca Andrei Năstase să fie președintele parlamentului.

„Andrei Năstase nu va fi speaker al parlamentului și să nu viseze, poate va fi prim-ministru dacă se va înțelege cu Maia Sandu, dacă nu, se va merge la alegeri anticipate”, a menționat Igor Dodon.

La fel, Dodon a spus că dacă în următoarele aproximativ 2 luni nu se va forma o majoritate parlamentară, atunci el va fi obligat să dizolve legislativul și să declare alegeri anticipate, care potrivit lui ar putea avea loc în toamnă, mai exact în luna orctombrie sau noiembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?