COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 629 286   INFECTAȚI 260 024(+196)   TRATAȚI 252 421     DECESE 6266(+5)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2836
Puterea stiri: 6478
Coronavirus stiri: 7323

Dodon: „Maia Sandu se pregătește de Maidan”

18 sep. 2020,, 10:42   Politică
2850 14

Maia Sandu se pregătește de maidan.Este declarația președintelui țării, Igor Dodon, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”, comunică Noi.md.

„Este imposibil de falsificat alegerile în condițiile în care la fiecare secție de votare vor fi observatori de la partide, plus observatori străini. Voi încercați să isterizați lumea. RM are deja experiență pentru a petrece un scrutin electoral corect, conform regulilor democratice. De procesul electoral este responsabil Comisia Electorală Centrală. Validarea alegerilor se petrece la Curtea Constituțională. ”, a declarat Dodon.

Președintele țării spune că PAS ar fi „capabil” să cheme lumea la destabilizare, luptînd pentru „a-l da jos pe Dodon”.

„Noi nu vom destabiliza situația, indiferent de rezultatele alegerilor. Eu trăiesc în această țară, avem copii, nepoți. Nu mi-am permis să intru în clădiri. Ei vor haos, dacă nu pot ajunge legal la guvernare. Noi nu vom scoate oamenii în stradă, la protest, decît doar pentru a apăra victoria președintelui țării”, a adăugat Igor Dodon.

Dodon s-a arătat convins că va ieși învingător la alegerile din 1 noiembrie 2020.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽