COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon le-a conferit medicilor din spitalul raionul Hîncești Diplomele de Onoare ale Președintelui

Președintele Igor Dodon își continuă vizitele de lucru în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în raionului Hîncești, unde a mers la Spitalul raional cu 380 de angajați.

În prezent aici se tratează 13 pacienți contaminați cu COVID-19. Șeful statului a adresat mulțumiri personalului medical pentru eforturile considerabile depuse în combaterea răspîndirii virusului și a transmis administrației spitalului ””, conferite celor mai buni angajați ai instituției.

Președintele a discutat cu angajații spitalului despre dublarea de salarii, care se va produce în 3 etape. În prima, care se va produce la 1 septembrie, salariile vor crește cu 30%.

La Hîncești, președintele a discutat și despre amendamentele la buget care au intrat recent în vigoare și datorită cărora aproape un milion de cetățeni ai Moldovei, care fac parte din diferite categorii sociale, vor beneficia de ajutor financiar. Șeful statului a vorbit și despre lucrările de reabilitare a drumurilor în cadrul programului național „Drumuri bune pentru toți”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load