Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon, la mitingul PSRM: Sîntem obligați să cîștigăm alegerile din 2019

18 noi. 2018,, 14:01   Politică
5401 15

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat la mitingul organizat de Partidul Socialiștilor în centrul Chișinăului că anul 2019 este anul socialiștilor și aceștia trebuie să obțină majoritate în legislativ după următoarele alegeri parlamentare.

Șeful statului a menționat că unii dintre oponenții politici au încercat să-i sugereze că nu trebuie să participe la evenimentul socialiștilor, însă el a venit „alături de cei care m-au susținut acum doi ani”.

„În 2019 se împlinesc 10 ani de cînd partidele poro-europene sînt la putere. Fiecare ați simțit pe propria piele ce a făcut această guvernare. Și-au bătut Joc de pensionari, le-au majorat pensiile cu 4%. Profesorilor le-au închis școlile, spitalele și grădinițele au fost lichidate. Tineretul, 10 ani în urmă erau peste 100 de mii de studenți, acum sînt peste 65. Mai răbdăm? sau ajunge?”, a spus Igor Dodon.

Președintele spune că nu este exclus faptul că în luna noiembrie ar putea să mai adune o dată membrii și susținătorii PSRM în Piața Marii Adunări Naționale. „Să fiți gata, atunci cînd vă voi spune, să ieșiți în Pață, alătiuri de președinte, de popor”, spune șeful statului.

Potrivit lui, victoria la următoarele alegeri nu doar trebuie obținută, dar și apărată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?