COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6586
Coronavirus stiri: 7425

Dodon, la careul dedicat "Ultimului sunet": Un moment încărcat de emoţii profunde

31 mai. 12:41   Politică
2127 9

Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat astăzi împreună cu soția Galina și copii săi la evenimentul festiv ”Ultimul sunet”, desfășurat la Liceul „Prometeu”, din capitală, acolo unde și-a făcut studiile fiul său cel mare Vlad.

Politicianul a mărturisit că sărbătoarea ”Ultimulului sunet” este un moment încărcat de emoţii profunde. El le-a urat tuturor absolvenților să privească senin către noi orizonturi și să fie curajoși.

"Felicitări Vlad, dar și tuturor absolvenților cu prilejul încheierii uneia dintre cele mai frumoase etape ale vieţii – liceul, și mult succes la examenele de bacalaureat. Urez tuturor absolvenților să privească senin către noi orizonturi și să pășească într-o nouă etapă a vieții cu mult curaj, perseverență, încredere în forțele proprii și gîndire pozitivă.

Cunoștințele, înțelepciunea și experiența acumulată în această perioadă de timp să le valorificați la maximum pentru a atinge scopurile pe care vi le-ați propus.

Noi, părinții, vom fi mereu alături de voi", a menționat Igor Dodon.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽