X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon l-a felicitat pe Trump și poporul american cu prilejul Zilei Independenței SUA

4 iul. 2019,, 12:10   Politică
2409 1

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, cu prilejul zilei naționale - Ziua Independenței SUA, tarnsmite Noi.md.

Șeful statului moldovean a scris că aniversarea a 243-a a Independenței Statelor Unite ale Americii îi oferă plăcuta ocazie de a-i adresa președintelui SUA personal şi poporului american, în numele Republicii Moldova, alese felicitări şi urări de prosperitate.

Astfel, Igor Dodon a ținut să evidențieze dezvoltarea dinamică, de-a lungul anilor, a dialogului moldo-american, exprimîndu-și convingerea că ultimele evoluții pozitive din Moldova vor permite aprofundarea legăturilor bilaterale de cooperare, spre binele și în interesul ambelor state.

În mod special, Președintele Republicii Moldova a dorit să menționeze prilejul împlinirii a 20 de ani de la stabilirea Parteneriatului dintre Republica Moldova și statul Carolina de Nord, eveniment care, cu siguranță, va consolida relațiile de prietenie și colaborare.

Totodată, Igor Dodon a transmis sincere mulțumiri și cuvinte de gratitudine Statelor Unite ale Americii pentru susținerea oferită Moldovei în procesul de fortificare a capacităților instituționale, care ne va permite promovarea fermă a idealurilor democratice.


”Reiterînd urările de pace și progres tuturor cetățenilor americani, Vă rog să acceptaţi, Stimate Domnule Președinte, asigurarea înaltei mele consideraţii”, a scris șeful statului moldovean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?