X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon: Sînt 50 la 50 dacă vom avea anticipate sau va fi creată majoritate parlamentară

2 apr. 2019,, 13:33   Politică
3603 7

Președintele Igor Dodon spune că între PSRM și PD există „divergențe politice foarte mari” și că deocamdată nu se poate vorbi despre o alianță între cele două formațiuni politice.

Dodon a declarat după discuțiile cu PSRM și PD că a observat „divergențe politice foarte mari, dar și anumite „puncte comune în domeniul social”.

„Nu cred că se poate acum vorbi despre o coaliție. Eu nu vreau să intervin mai departe. Deja ei trebuie să decidă, partidele. Să decidă dacă vor să-și asume anumite riscuri”, a declarat Igor Dodon.

Președintele țării a condamnat lipsa de la discuții a celor de la Blocul ACUM și invitația lor pentru deputați, de a discuta despre așa-numitul „pachet anti-oligarhic”.

„Este o încercare de a forma o coaliție din transfugi? Asta nu este corect. Eu am zis că așa coaliție nu voi accepta. Discuții trebuie să existe doar între fracțiuni”, a mai spus Igor Dodon.


Dodon a mai spus că „mai departe nu se va mai implica” în procesul de discuții dintre partide și că acestea trebuie să decidă în privința creării unei majorități parlamentare.

„Sînt 50 la 50 dacă vom avea anticipate sau va fi creată majoritate parlamentară. Partidele trebuie să discute mai departe și să decidă”, a precizat acesta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?