Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Dodon: Întîi îi vaccinăm pe toți și după aceea eu mă vaccinez

2 iul. 2021,, 10:19   Politică
3517 5

Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că se va vaccina cu Sputnik V nu în regim preferențial, nu prin ușa din spate sau la Policlinica Guvernului cum au făcut-o majoritatea demnitarilor, ci în rînd cu toată lumea.

Liderul socialiștilor a explicat că anume acest lucru l-a făcut, sîmbăta trecută, să amîne imunizarea anti-COVID pentru a oferi șanse tuturor doritorilor să se vaccineze.

”Era foarte simplu să mă vaccinez, treceam fără rînd ca al cincilea președinte al Republicii Moldova sau mă duceam în afara țării, cum nu știu cine zbura prin Dubai să se vaccineze. Pe cît este de corect aceasta în raport cu cetățenii. Cînd am venit sîmbătă dimineața pe la ora șapte și jumătate-opt și am văzut acea coadă, oamenii în vîrstă, pensionarii stăteau în acea coadă să se vaccineze cu Sputnik V și eu să trec fără rînd? De aceea, am luat decizia întîi îi vaccinăm pe toți și după aceea eu mă vaccinez. Mă bucur că toți acei care au stat în rînd au reușit să se vaccineze cu cele 4 mii de doze de Sputnik V”, a spus Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?