TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon: Instituția condusă de Morari nu tot timpul a avut imagine bună

Igor Dodon a comentat suspendarea șefului Procuraturii Anticorupție de către noul Procuror General, Alexandr Stoianoglo și a sugerat că asemenea „lupte au mai fost”, iar instituția condusă de Viorel Morari nu ar avea cea mai bună imagine în societate.

Întrebat dacă decizia de suspendare a lui Viorel Morari ar avea vre-o legătură cu dosarul penal pornit pe faptul finanțării din extern a fracțiunii PSRM, șeful statului a negat acest lucru.

El a punctat că asemenea „lupte” au mai fost și în domeniul judecătoresc și atunci el nu ar fi luat partea nimănui. „Probabil ceva este și aici la mijloc”, admite Dodon, care și-a reiterat încrederea „deplină în Procurorul General.

„Eu sunt ferm convins c domnul Stoianoglo știe foarte bine ce face. El este profesionist. El are mandatul și încrederea inclusiv din partea președintelui și eu cred că cu timpul va fi clar și se vor pune toate punctele pe „i” în ceea ce privește activitatea acestor procuraturi specializate care, apropo, în rândul cetățenilor și a agenților economici, nu tot timpul au avut cea mai bună imagine”, a conchis președintele.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri