Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Dodon: „Îndemn oponenții să discute cu cetățenii fără poliție și SPPS în jur”

11 iun. 2021,, 11:00   Politică
3800 14

Prețurile, pensiile, vîrsta de pensionare, votul din diasporă, sînt cele mai dese întrebări pe care le primește de la cetățeni Igor Dodon în cadrul deplasărilor în localitățile țării. Președintele PSRM a declarat, la emisiunea de vineri realizată în timpul vizitei în satele din Ocnița, că oamenii vor să știe foarte clar ce-i așteaptă mai departe și de ce acum conducerea țării nu face nimic pentru a opri declinul social și economic în care s-au pomenit țara și cetățenii.

”Oamenii spun cîteva mesaje foarte clare. Toți spun de votul diasporei, absolut toți la toate întrevederile. Doi - toți spun că noi trăim mai rău ca anul trecut, pentru că au crescut prețurile și întreabă cu se ocupă conducerea de vîrf a țării, pentru că anul trecut nu creșteau prețurile. Toți întreabă ce va fi cu pensia și vîrsta de pensionare după alegerile parlamentare. Ei știu că dreapta, PAS, vrea să majoreze vîrsta de pensionare”, a spus Dodon.

Pentru a se convinge de cele spuse, președintele PSRM și-a îndemnat oponenții să meargă și ei prin satele țării și să se vadă personal aceste lucruri.

”Să mergeți prin sate. Nu în săli pregătite cu bodyguarzi în jur. Am văzut cum merg unii conducători, nu le dau numele. Intră în sală se înconjoară cu SPPS și poliție și nu le dau voie oamenilor să vină și să pună întrebări. Mergeți în sate cum merg eu, fără mare pază, dați voie la fiecare să vină cu întrebările care-i interesează”, a declarat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?