COVID-19 în MOLDOVA

Dodon, în vizită de lucru: Cînd toți vor face șubă și vinegret, noi vom fi în Turcia

Dodon, în vizită de lucru: Cînd toți vor face șubă și vinegret, noi vom fi în Turcia

La invitația președintelui Recep Erdogan, Igor Dodon urmează să întreprindă săptămîna viitoare o vizită de lucru în Turcia.

Șeful statului va fi însoțit în Turcia de către premierul Ion Chicu, bașcanul Irina Vlah și cîțiva miniștri.

„Dumnealui (n.r. Recep Erdogan) a insistat acum să plecăm, așa că, pe 30 decembrie, înainte de Anul Nou, cînd toți vor face șubă și vinegret, noi vom fi în Turcia”, a declarat Dodon în cadrul unei emisiunii de la postul TV „Primul în Moldova”, transmite Noi.md cu referire la ZdG.


Președintele a mai menționat că vizita va fi întreprinsă în perioada 29 – 30 decembrie, iar din delegație vor face parte și cîțiva miniștri care vor încheia acorduri bilaterale, printre care și Acordul cu privire la convertirea permiselor de conducere între cele două țări. Bașcanul Irina Vlah, la rîndul său, ar urma în cadrul vizitei să abordeze subiectul cu privire la atragerea unor investitori pentru construcția unui aeroport în sudul țării.

Președintele turc Recep Erdogan s-a aflat într-o vizită oficială în R. Moldova în perioada 17-18 octombrie 2018, fiind decorat de Igor Dodon cu Ordinul Republicii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load