X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon: În campania din 2019 CEC mi-a interzis să merg în teritoriu

8 iul. 2021,, 13:07   Politică
2205 16

Am văzut și vedem implicarea factorului extern în campania pentru Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), iar acest lucru este ilegal. Declarația a fost făcută de către liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unui briefing de presă.

“Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a avut o campanie corectă, în conformitate cu legislația electorală. Nu am agresat pe nimeni. Pe cînd cei din dreapta ne-au vandalizat sediile, au atacat oamenii, au distrus materialele de agitație. Agresivitatea este una din caracteristicile partidelor de dreapta, în frunte cu PAS.

sînt și multe alte încălcări făcute de PAS: utilizarea resurselor administrative. Maia Sandu direct s-a implicat în campanie, mergînd prin raioane. În campania electorală din 2019, cînd eram președinte de țară, CEC mi-a interzis să merg în raioane. Am văzut și vedem implicarea factorului extern în campania PAS: ambasadori străini, oficiali din UE. Agitație electorală în favoarea PAS a făcută chiar și Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților din Romînia”, a declarat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?