Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon: Ideal ar fi fost ca Președinția să fie reparată de cei care au distrus-o

12 dec. 2018,, 09:48   Politică
3711 2

Șeful statului este de părere că edificiul Președinției, renovat din banii turcilor, mai bine se repara de banii „celor care au distrus-o, pe 7 aprilie”. Declarația a fost făcută în cadrul unei linii directe cu cetățenii.

Președintele a spus că timp de zece ani, „autoritățile spuneau că nu au nevoie de clădirea președinției”.

„Zece ani clădirea era neglijată, dar în 2010 pentru reparația clădirii s-au alocat 150 de milioane de lei și așa și nu s-a făcut nimic. Cînd am început a verifica unde au mers banii, s-a adeverit că ei au ajuns în conturile unor întreprinderi individuale”, a declarat Dodon.

Fostul lider PSRM a spus că a reușit să reconstruiască clădirea fără surse din buget. „Ideal ar fi fost ca această clădire să fie reparată din contul celor care au distrus-o. Cei care erau pe 7 aprilie în centru, nu polițiștii care apărau edificiul, ci care aruncau în președinției și au comandat acest lucru. Din buzunarul lor trebuiau să se ia banii. E important că am găsit susținere de la partenerii externi, fără un leu din buget”, a mai pomenit Dodon. Șeful statului a promis că „săptămînile ce urmează, oricine se va putea înscrie și să viziteze clădirea președinției”.

Amintim că luni Dodon anunța că pe 19 decembrie va avea loc sfințirea clădirii de către mitropolitul Vladimir.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?