Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon i-a mulțumit lui Putin pentru politica înțeleaptă

25 mai. 2018,, 15:54   Politică
3920 10

Președintele Moldovei, Igor Dodon, i-a mulțumit Președintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru promovarea unei politici înțelepte și prietenoase.

„Am mulţumit conducerii Federaţiei Ruse în frunte cu Preşedintele, Vladimir Putin, pentru politica înţeleaptă şi cu adevărat prietenoasă față de Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe Facebook.

Cuvinte de mulțumire au răsunat de asemenea în cadrul unei întrevederi a liderului moldovean cu Președintele Dumei de Stat a FR, Veaceslav Volodin, pe platforma Forumului Economic Internațional de la Sankt-Petersburg.

Potrivit lui Igor Dodon, graţie înţelegerilor obţinute s-a reuşit să se stopeze scăderea schimbului de mărfuri dintre ţările noastre. Dacă în anul trecut creşterea schimbului de mărfuri a constituit 10 la sută, atunci în anul curent – deja 25 la sută, ceea ce, indiscutabil, este un semnal pozitiv.

„Între Moldova şi Rusia, în ultimul an şi jumătate, relaţiile au evoluat pozitiv la nivelul şefilor de state și la nivel de regiuni”, a comunicat Președintele Moldovei, menționînd necesitatea unei conlucrări asupra sporirii calităţii raporturilor bilaterale la nivel interparlamentar şi interguvernamental.
În finalul întrevederii Dodon și Volodin au convenit să consolideze cooperarea între țări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?