X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon i-a felicitat pe funcționarii publici cu ocazia sărbătorii

23 iun. 2018,, 12:30   Politică
2980 1

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a felicitat pe funcționarii publici cu prilejul sărbătorii lor profesionale, marcate astăzi, relatează Noi.md.

În mesajul său adresat cu această ocazie, el le-a urat funcționarilor sănătate, realizări și multă putere de muncă întru îndeplinirea cu succes a sarcinilor de serviciu.

Șeful statului a menționat că, în condițiile actuale, o țară puternică nu poate exista fără o administrare eficientă și, prin urmare, fără funcționari publici. Încrederea în puterea statului începe de la fiecare persoană publică, care trebuie să răspundă, în mod flexibil și neîntîrziat, la necesitățile societății moderne.

„Prosperitatea țării noastre constă în oameni de a căror eficacitate a muncii, experiență și devotament depinde succesul proiectelor și programelor de stat. Activitatea Dumneavoastră condiționează, în mare măsură, transformările sociale și economice. Or, doar atunci Moldova obține reușite, cînd este gestionată de profesioniști, ce administrează consecvent, legal și productiv treburile publice”, a subliniat Dodon.


El le-a mulțumit funcționarilor pentru abnegația dovedită în administrarea publică pentru binele și propășirea statului nostru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?