Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dodon, felicitat de Lukașenko şi Putin cu ocazia Zilei Victoriei

9 mai. 2019,, 11:45   Politică
6069 11

Mesaje de felicitare cu ocazia Zilei Victoriei au fost adresate lui Igor Dodon de către președinții Rusiei și Belarusului.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit mesaje de felicitare cu ocazia celei de-a 74-a aniversări a Victoriei de la președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, precum și de la președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko. Textele mesajelor au fost publicate pe pagina sa dintr-o reţea de socializare de către consilierul prezidențial în domeniul juridic, Maxim Lebedinschi.

- Eroismul și abnegaţia părinților și bunicilor noștri vor rămîne pentru totdeauna în memoria popoarelor din Rusia și Moldova. Este important ca tradițiile glorioase ale prieteniei și ajutorului reciproc, călite în anii încercărilor militare, să ne servească şi astăzi drept garanție a dezvoltării unei cooperări constructive între statele noastre", a menţionat președintele rus Vladimir Putin în mesajul său.

Alexandr Lukaşenko, în mesajul său, a dorit întregii ţări pace, înțelegere și bunăstare, iar președintelui Dodon – „multă sănătate și succes în activitățile de guvernare".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?