X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon, faţă-n faţă cu cel care i-a protejat copilul în accidentul prezidenţial (VIDEO)

11 sep. 2018,, 16:50   Politică
8070 4

După nefericitul accident în care a fost implicat la sfîrşitul săptămînii trecute, şeful statului Igor Dodon a mers astăzi să-i facă o vizită în spital celui care l-a protejat pe feciorul lui în timpul tragediei, comunică Noi.md.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Dodon i-a mulţumit angajatului Serviciului de pază și protecție de stat (SPPS) pentru faptul că şi-a riscat viaţa doar pentru a-i salva copilul.

"Am mers să vizitez băieții din serviciul de pază și protecție de stat (SPPS), să mă asigur că se întremează şi să le mulţumesc pentru autosacrificiu şi profesionalism. Unul dintre ei l-a protejat cu corpul sau pe feciorul meu. Important e să ieşim mai înțelepți, mai pregătiţi şi mai puternici cu duhul din asemenea situații. Şi să demonstrăm curaj şi perseverență în ceea ce avem de făcut in continuare", a declarat Dodon.

Amintim că accidentul de circulaţie în care a fost implicat preşedintele ţării a avut loc duminică, 9 septembrie, pe traseul Strășeni-Călărași.

Accidentul s-a petrecut între trei mașini, printre care două vehicule ale SPPS. În urma impactului, persoanele care au avut de suferit au primit îngrijiri medicale pe loc.


În mașina prezidențială se mai afla mama lui Igor Dodon și unui dintre fii șefului de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?