Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Dodon: După alegeri voi invita la dialog contracandidații pentru a discuta despre viitorul țării

28 oct. 2020,, 09:55   Politică
3597 10

Igor Dodon susține că imediat după alegeri va invita la dialog contracandidații plasați pe locurile doi și trei pentru a discuta despre viitorul țării și despre acțiunile ce urmează a fi luate.

”Pot să vă spun sigur ce vom face pe data de 2 noiembrie, dimineață, după ce vom cîștiga în turul întîi. Voi invita toți contracandidații, cel puțin primii unu-doi, cei care vor avea susținerea alegătorilor, pentru ca să discutăm ce facem mai departe”, a declarat Dodon la un post privat de televiziune.

Potrivit lui Igor Dodon, indiferent de cine va cîștiga alegerile, el va recunoaște rezultatele, pentru că așa procedează politicienii adevărați.

”După 15 noiembrie, indiferent de rezultat, eu voi recunoaște alegerile, deoarece așa procedează cei care dau dovadă de maturitate politică. Voi chema la dialog sau voi felicita dacă cineva va învinge, cred că așa trebuie să procedeze orișicare. Voi chema la liniște, pace, calm, să evităm destabilizările”, a spus candidatul la funcția de președinte al țării.

Dodon a amintit că președintele rămîne în funcție pînă la depunerea jurămîntului de către președintele ales.


”Dar, după cum arată toate sondajele și ale noastre și ale oponenților, șansele noastre de a învinge sînt foarte mari”, a conchis Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?