Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon: După alegeri, relațiile dintre Moldova și Rusia vor evolua pozitiv

25 iul. 2018,, 08:30   Politică
2321 9

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, speră că, după alegerile parlamentare din republică, va fi creat un guvern promoldovenesc, și nu proeuropean, care va fi deschis pentru cooperarea cu toată lumea – atît cu Vestul, cît și cu Estul, iar în relațiile cu Rusia va fi înregistrată o dinamică pozitivă.

Ținînd cont de importanța cooperării cu Moldova, Federația Rusă a decis să numească doi reprezentanți pentru ţara noastră - membri ai guvernului Federației Ruse, lucru care nu s-a mai întîmplat de mult timp.

Șeful statului a spus acest lucru atrăgînd atenția asupra faptului că, ținînd seama de importanța cooperării cu Republica Moldova, Federația Rusă a decis să numească doi reprezentanți pentru țara noastră, doi membri ai Guvernului Federației Ruse, ceea ce nu s-a întîmplat de mult timp, notează Noi.md.

„Cred că va exista o dinamică pozitivă în relațiile noastre bilaterale. Sper că după alegerile parlamentare din Republica Moldova, va fi creat un guvern promoldovenesc, şi nu unul proeuropean, care va fi deschis cooperării cu toți – şi cu Vestul, și cu Estul. Aceasta este singura soluție pentru Moldova. Federația Rusă îşi dorește acest dialog, în timp ce Guvernul Republicii Moldova nu răspunde într-o manieră reciprocă, însă situaţia se va schimba după alegerile parlamentare”, a punctat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?