X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon: Drumurile la Chișinău nu le vor face nici Merkel, nici Putin, și, la sigur, nici Băsescu

1 iun. 2018,, 15:46   Politică
3819 6

Președintele Moldovei i-a îndemnat pe toți chișinăuienii să nu voteze pentru un partid politic, ci pentru viitorul orașului său.

Șeful statului și-a exprimat convingerea că oamenii îl vor alege în postul de primar pe cel care este înzestrat cu abilitatea de a gestiona în mod profesionist orașul, și nu pe cel care se antrenează în populism. Șeful statului a declarat acest lucru în cadrul unui interviu exclusiv oferit postului de televiziune „NTV Moldova”.

– Dar nu trebuie să-i subestimăm pe locuitorii Chișinăului. Ei sînt mult mai preocupați de problemele orașului, decît consideră unele persoane. Și de această dată vor face o alegere conștientă, pentru binele Chișinăului, dincolo de prejudecăți politice, a specificat Igor Dodon.

El a declarat că șefii altor state nu se vor preocupa de problemele capitalei Moldovei.

- Avem șansa de a alege un profesionist, a spus Președintele. - Trebuie să înțelegem că drumurile și canalizarea la Chișinău nu le vor face nici Merkel, nici Putin, și, la singur, nici Băsescu. O va face un gospodar. Dacă acest om are și experiență, și abilități, dacă nu se confruntă cu aceste probleme pentru prima oară, acest lucru va fi un mare plus pentru Chișinău.


Șeful statului i-a îndemnat pe locuitorii capitalei să voteze la 3 iunie cu Ion Ceban și le-a promis că în acest caz situația în oraș se va îmbunătăți considerabil pe parcursul unui singur an.

Cel de-al doilea tur al alegerilor primarului general al municipiului Chișinău va avea loc duminica. Pentru victorie vor lupta candidatul din partea Partidului Socialiștilor Ion Ceban și candidatul așa-numitelor forțe proeuropene Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?