COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon dezvăluie ce planuri au PSRM, PAS și Platforma DA

Dodon dezvăluie ce planuri au PSRM, PAS și Platforma DA

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, declalră că nu vor primi nici un deputat din nicio fracțiune în coaliția de guvernare.

Despre aceasta șeful statului a spus într-un interviu acordat pentru europalibera.org, fiind întrebat dacă nu le este teamă că acei din fracțiunea PD au să caute să se alipească de o altă formațiune.

Igor Dodon a declarat că e sigur că ei vor căuta.


„Noi nu vom primi nici un deputat din nici o fracțiune, iar dacă vom ajunge în situația că nu putem merge mai departe din considerente ideologice cu Maia Sandu și cu Andrei Năstase, ne vom convoca și vom decide să anunțăm alegeri parlamentare anticipate. Nici un fel de transfugi, practica nocivă care a fost în ultimii ani trebuie exclusă.Nu mai putem merge împreună la o anumită etapă, spunem: „Ne oprim aici, anunțăm alegeri parlamentare anticipate și mergem ca cetățenii să ne dea fiecăruia dintre noi aprecierea”. Dar nu trebuie să jucăm cu PD-ul sau cu cei care vor pleca de la PD, pentru că în cazul acesta va fi o greșeală enormă și va fi riscul de a reveni la ceea ce a fost cu cîteva săptămîni în urmă. Și atunci pentru ce am riscat noi toți, pentru ce eu am riscat, pentru ce au riscat 61 de deputați cărora li se intentau dosare penale pentru lovitură de stat? Pentru ca să revenim la tot ceea ce a fost? Noi nu trebuie să admitem lucrul acesta”, a precizat Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load