Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Dodon, despre Usatîi: Toți au înțeles că acest personaj este un ”gopnik” și un clovn

28 oct. 2020,, 08:58   Politică
3896 7

Nu trebuie dată importanță comportamentului de clovni a unor candidați electorali, care acționează provocator și ca niște adevărați ”gopnici”.

Așa a comentat candidatul la funcția de președinte al țării, Igor Dodon, incidentul de la întrevedea din Fălești, cînd în sală a dat buzna candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

”Probabil cineva din concurenții electorali a înțeles că luptă pentru locurile trei-patru, că poate să coboare la nivelul patru și a crezut că așa poate să se manifeste, cumva să-și mai crească ratingul, dar a ieșit invers. Toți au înțeles că acest personaj este un ”gopnik” și un clovn și sînt convins că majoritatea cetățenilor nu-și doresc astfel de ”gopnici” la conducerea țării. Gopnicii sînt din anii 90 care umblau cu sacou roz și cu degetele pe dos”, a spus Dodon la un post privat de televiziune din Chișinău.

Potrivit lui Dodon, în cadrul întrevederilor pe care le-a avut cu mii de oamenii, aceștia îi spun:” Doamne ferește ca așa clovni să ajungă în conducerea țării”.

”Cred că această încercare disperată a unui concurent electoral i-a adus doar minusuri în această campanie electorală și noi nu trebuie să atragem atenția acestora. De aceea, reacția mea a fost una foarte calmă și liniștită. Cei care umblă cu show-urile, lasă să dea show-uri. Alegătorii vor da apreciere tuturor”, a declarat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?