X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon, despre situația lui Plahotniuc: "Totul se schimbă în viața asta"

17 ian. 2020,, 11:16   Politică
4438 2

Declararea ex-președintelui PDM, Vlad Plahotniuc, indezirabil în Statele Unite este un exemplu pentru toți. Asta a declarat președintele Igor Dodon, menționînd că „totul se schimbă în viața asta”.

„Cei care cred că pot să încalce legea și după asta să fugă undeva... nu poți să te ascunzi nicăieri. Dacă ai încălcat legea, mai devreme sau mai tîrziu vei fi prins și adus unde ai furat. Totul se schimbă în viața asta”, a spus președintele, potrivit agora.md.

„Îmi aduc aminte cum unii din Partidul Democrat spuneau că PDM a fost, este și va fi la guvernare. Mai lipsea „Doamne ferește”. Nu are nimeni pe viață imunitate. Ceea ce s-a întîmplat cu Plahotniuc, care era sigur că are „krîșă” (n.r. – pile) puternică, nu contează unde, pentru ceea ce a făcut... am văzut săptămîna asta că nu există niciun fel de „krîșă” pentru cei care încalcă legea. Acest exemplu este un exemplu pentru toți. Vreau să mulțumesc celor din SUA care au luat această decizie”, a mai declarat Igor Dodon în cadrul unei noi ediții a vlogului său săptămînal.

Amintim că, pe 13 ianuarie 2020, secretarul de stat american Mike Pompeo l-a denunțat public pe Vlad Plahotniuc, menționînd că „acțiunile corupte” ale acestuia au subminat litera legii și au compromis puternic independența instituțiilor democratice în R. Moldova”. Prin urmare, Plahotniuc, soția și cei doi fii ai săi au fost declarați indezirabili în SUA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?