X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon, despre „lichidarea sa fizică”: „Sînt probe ce fac parte din anchetă

12 iun. 2019,, 22:56   Politică
3232 1

Președintele Igor Dodon a declarat că există trei scenarii posibile privind situația politică din țară, dar și trei variante prin care PD l-ar putea înlătura de la putere, printre care arestul, șantaj asupra familiei și lichidare fizică.

Astfel, șeful statului susține că deține probe în cea de-a trea cauză și că s-a inițiat o anchetă în acest sens.

„Tot ce se întâmplă acum, rolul meu este foarte important, iar democrații văr să mă înlătureze. Sunt 3 soluții: arest, să mă șantajeze, să mă preseze și să scriu cerere din propria inițiativă sau să fug din țară. Iar a treia soluție este lichidarea fizică a președintelui. Am adresat scrisori la toate instituțiile, am întărit paza. Sunt semnale foarte grave. Sunt probe ce fac parte din anchetă ce nu pot fi prezentate. Sunt fixate momentE când reprezentanți ai PD cer resurse pentru asasinarea mea. Am văzut la ce sunt capabili oponenții politici”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii ”Moldova în Direct” la postul de televiziune Moldova 1.

De asemenea, Dodon spune că PDM cere demisia lui pentru „a nu putea funcționa coaliția PSRM-ACUM”.

Amintim că președintele Igor Dodon consideră că există trei scenarii posibile privind situația politică din țară, dar și trei variante prin care PD l-ar putea înlătura de la putere.


”A treia variantă ar fi „lichidarea fizică. Vă spun că iau în calcul și acest scenariu”, a declarat Igor Dodon în fața presei.

În contextul unor informaţii apărute în spaţiul mediatic privind ameninţările la adresa securităţii Preşedintelui Republicii Moldova Igor Dodon şi a membrilor lui de familie, Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat s-a autosesizat şi a venit cu o reacție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?