Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Dodon, despre Gavrilița: „Un bun profesionist, dar nu o vom vota”

30 iul. 2021,, 07:36   Politică
4535 5

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a apreciat înalt calitățile profesionale ale candidatei PAS la funcția de premier, Natalia Gavrilița. În același timp, însă, socialiștii și comuniștii nu o vor vota.

„Eu consider că dna Natalia Gavrilița este un bun profesionist. Eu în 2007 sau 2008 am activat cu ea la Ministerul Economiei și era un tehnocrat bun. Acum, dacă va face față sau nu: depinde cu ce echipă va veni, cu ce program și ce garnitură.

Noi nu o vom vota. Opoziția nu poate susține persoanele puterii la funcțiile-cheie din instituții. Ei și-au asumat actul de guvernare – să se asigure și să onoreze acele promisiuni făcute. Tot ce va fi bun pentru oameni – noi vom vota, dar tot ce va fi în detrimentul oamenilor – noi nu vom vota”, a menționat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul Moldova1.

Amintim, că joi a fost anunțat oficial că Natalia Gavrilița va fi candidatul PAS la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Vineri fracțiunile parlamentare sînt invitate la Președinție, pentru a da startul negocierilor cu șefa statului și pentru a identifica viitorul candidat la șefia Executivului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?