Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon, despre "bomba mediatică" care va apărea în cîteva zile

25 sep. 2020,, 12:45   Politică
7025 13

În Republica Moldova sînt ONG-uri care doar în patru ani au primit zeci de milioane de euro din afara țării pentru a denigra președintele țării și echipa sa.

În cîteva zile, pe piața mediatică din Moldova va fi lansată o carte cu date concrete despre cînd, cît și de unde au primit aceste ONG-uri banii, scrie ntv.md.

Igor Dodon a declarat, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că ediția a fost pregătită de deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, care va fi o adevărată bombă mediatică.

”Recent, am citit o lucrare foarte bună, deputatul nostru Bogdan Țîrdea a pregătit o carte de vreo 800 și ceva de foi despre activitatea ONG-urilor în Republica Moldova. Foarte interesantă. Cred că în două săptămîni o va prezenta public. Sînt ONG-uri care în patru ani au primit zeci de milioane de euro din afara țării și care se ocupă doar cu denigrarea noastră. În lucrare vor fi indicate toate datele: cînd, cît și de unde au primit bani aceste organizații. Cred că va fi o bombă mediatică foarte interesantă. Noi vom înțelege foarte clar, unii spun de influența externe, acolo se vede clar cine și pentru cine lucrează”, a spus președintele.

Șeful statului spune că cu așa gen de ONG-uri nici nu ai nevoie să ai staff electoral.


”Unor oponenți de-ai mei nu le trebuie staff electoral. Lor le trebuie cîteva mii de ONG-uri, care primesc bani din extern, le fac campanie electorală, în fiecare zi se ocupă doar cu denigrarea noastră și îi ridică în slăvi pe alții”, a declarat Dodon.

Președintele a mai spus că aceștia sînt inclusiv oponenții săi politici, care și-au pus ca scop doar lupta politică cu Dodon.

”Știm cine, știm conturile false, știm conturile care sînt gestionate din afara țării, știm ce ONG-uri se ocupă cu asta”, a declarat președintele țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?