COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Dodon dă asigurări că nu va părăsi țara chiar dacă va fi constrîns

6 oct. 10:57   Politică
1951 5

Președintele PSRM, Igor Dodon, a dat asigurări că nu va pleca din țară dacă noul Procuror General, care va fi numit de guvernarea PAS, îi va deschide dosare penale la comandă.

Liderul socialiștilor a declarat, la o emisiune televizată, că a mai trecut prin perioadele când era constrâns cu doare penale, dar a rezistat. Dodon a menționat că va rămâne în continuare împreună cu echipa sa, alături de care este deja de zece ani.

”Eu am avut dosare penale și când eram deputat pe timpul lui Plahotniuc și Filat. Ei încercau atunci să mă convingă, ei știu despre ce este vorba. De aceea am rezistat pe timpul lui Plahotniuc, voi rezista și în perioada Maiei Sandu. Eu voi fi alături de echipă cu care suntem deja de 10 ani. Voi fi alături de echipă. Vor încerca să preseze, lasă să preseze”, a spus Igor Dodon.

În cadrul emisiunii, președintele PSRM s-a arătat convins că în cel mai apropiat timp guvernarea se va confrunta cu un val de proteste din partea cetățenilor nemulțumiți de creșterea prețurilor și a tarifelor.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X