COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon convoacă Consiliul Suprem de Securitate

Șeful statului Igor Dodon convocă astăzi în ședință Consiliul Suprem de Securitate. Pe ordinea de zi figurează cîteva subiecte importante.

Consiliul Suprem de Securitate se reunește astăzi, la ora 09:30, în ședință. Se va discuta mai întîi de toate despre seceta care a provocat pagube importantă în sectorul agriculturii, dar și despre pandemie, transmite sputnik.md.

„În afară de subiectele tradiționale, care țin de furtul miliardului și situația Aeroportului, vor fi încă cîteva subiecte importante. În primul rînd va fi seceta și situația din agricultură, pentru că considerăm că acest subiect ține de securitatea națională, securitatea statului, securitatea alimentară a statului. De asemenea, vom discuta situația cu privire la COVID. Vedem care este dinamica. Vreau colegii din Guvern să ne informeze pe toți cum sîntem pregătiți, ținînd cont de mai multe dinamici din regiune pentru perioada următoare: septembrie-octombrie”, a declarat anterior șeful statului Igor Dodon.

Precizăm că șef al Consiliului Suprem de Securitate este președintele țării, comandantul suprem al forțelor armate. Din Consiliu fac parte preşedintele Parlamentului, prim-ministrul, președintele Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, ministrul Finanțelor, ministrul Afacerilor Interne, ministrul Apărării, ministrul Justiției, directorul Serviciului de Informații și Securitate, procurorul general, guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, directorul CNA, bașcanul Găgăuziei ș.a.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load