X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon cheamă fracțiunile parlamentare la negocieri

12 noi. 2019,, 14:41   Politică
4528 3

Șeful statului, Igor Dodon, cheamă membrii fracțiunilor parlamentare la negocieri la sediul președenției, informează Noi.md.

O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Republicii Moldova în cadrul unei conferințe de presă.

”Mîine invit la consultări fracțiunile parlamentare. La ora zece chem PSRM, la unsprezece deputații din Blocul ACUM, la doisprezece - PDM și la 13:00 - PP ”Șor” la reședința de stat pe strada Iorga”, a spus șeful statului.

Acesta a precizat că vede în viitor o coaliție doar între PSRM și Blocul ACUM, iar șeful statului este gata să susține orice altă candidatură înaintată de majoritatea parlamentară.

”Voi accepta imediat o candidatură bună propusă de majoritatea parlamentară propusă de Blocul ACUM și PSRM, dacă acest lucru nu se va întîmpla atunci vor fi anunțate alegeri anticipate. În cazul în care orgoliul unor politicieni va fi mai mare, voi propune un prim-ministru din afara politicului, capabil să preia activitatea. Voi avea grija ca următorul guvern să fie unul tehnocrat, eficient care să facă o reformă reală a justiției și care va duce o politică externă echilibrată”, a spus Dodon.


Președintele a precizat că fracțiunea PSRM va face o coaliție doar cu Blocul ACUM, despre o eventuală majoritate parlamentară formată cu PDM nu poate fi vorba.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?