X 
Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Dodon cere o investigație detaliată în urma incendiului din ograda casei sale

29 sep. 2022,, 11:34   Politică
1806 0

Fostul șef al statului Igor Dodon cere organelor competente să inițieze o investigație detaliată, în urma incendiului produs în ograda casei sale, comunică Noi.md.

Într-o postare pe Facebook, Dodon se arată nemulțumit de faptul că a aflat din presă despre cauza incendiului izbucnit pe data de 4 Septembrie, lucru ce ar trezi dubii privind obiectivitatea concluziilor trase și prezentate public.

„În opinia mai multor specialiști din domeniu, cu care am discutat, scurt circuitul și explozia care a dus la incendierea terasei, pot fi provocate ca urmare a instalării necalitative a unor utilaje de înregistrare în rețeaua de electricitate și/sau în interiorul utilajelor electrocasnice, prize, întrerupătoare și altele (instalațiile electrice casnice erau deconectate de la rețea, fapt ce sporește caracterul suspect al acestui incendiu). Prezența utilajelor speciale de interceptare la domiciliul meu, fapt despre care am menționat public încă din luna Iunie, a fost recent confirmată de procurorii de caz prin prezentarea mai multor stenograme în instanța de judecată.

Din cîte înțeleg, după numărul stenogramelor aduse de procuror cu scop de manipulare a instanței de judecată, obsesia de a mă asculta ce vorbesc cu sotia, copiii, cu avocații, trece peste lege si bunul simț. Iar înregistrarea constantă a convorbirilor mele cu avocații arată isteria unora de a mai plămădi în grabă un dosar pe placul comanditarilor politici.

Din aceste considerente, am solicitat organelor competente să înceapă o investigație detaliată, inclusiv să verifice procesele verbale și detaliile cine, cînd și ce fel de utilaje au instalat la domiciliul meu, ceea ce ar fi dus la incendiul din 4 Septembrie”, a declarat Igor Dodon.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?