Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Dodon cere APCE să nu sprijine partide, dar cetățenii Republicii Moldova

29 ian. 2020,, 15:45   Politică
3062 3

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a solicitat partenerilor europeni de la tribuna APCE să nu susțină partidele politice, ci cetățenii Republicii Moldova.

Dodon a declarat, la Strasbourg, că a fi proeuropean nu înseamnă doar a fi atașat politic la un grup politic european, dar înseamnă, în primul rînd, să ai capacitatea de a prelua și implementa în Republica Moldova valorile europene.

”Dacă ar fi să trecem în revistă numele partidelor proeuropene și ale conducătorilor Republicii Moldova din ultimii 10 ani, care s-au bucurat de încredere în rîndul liderilor europeni, am pleca ochii în pămînt de rușine cu toții”, a spus președintele moldoveam

Dodon a menționat că în calitate de președinte, își dorește ca sprijinul pe care îl acorda Moldovei țările UE să ajungă direct la cetățeni, scrie noi.md cu referire la evenimentul.md.

”Experiențele din trecut arată cît de mult a putut fi compromisă asistența europeană de către cîțiva lideri politici de la noi, care au profitat de încrederea liderilor europeni”, a spus Dodon de la tribuna APCE.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?