COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon cere APCE să nu sprijine partide, dar cetățenii Republicii Moldova

Dodon cere APCE să nu sprijine partide, dar cetățenii Republicii Moldova

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a solicitat partenerilor europeni de la tribuna APCE să nu susțină partidele politice, ci cetățenii Republicii Moldova.

Dodon a declarat, la Strasbourg, că a fi proeuropean nu înseamnă doar a fi atașat politic la un grup politic european, dar înseamnă, în primul rînd, să ai capacitatea de a prelua și implementa în Republica Moldova valorile europene.

”Dacă ar fi să trecem în revistă numele partidelor proeuropene și ale conducătorilor Republicii Moldova din ultimii 10 ani, care s-au bucurat de încredere în rîndul liderilor europeni, am pleca ochii în pămînt de rușine cu toții”, a spus președintele moldoveam


Dodon a menționat că în calitate de președinte, își dorește ca sprijinul pe care îl acorda Moldovei țările UE să ajungă direct la cetățeni, scrie noi.md cu referire la evenimentul.md.

”Experiențele din trecut arată cît de mult a putut fi compromisă asistența europeană de către cîțiva lideri politici de la noi, care au profitat de încrederea liderilor europeni”, a spus Dodon de la tribuna APCE.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load